суботу, 11 травня 2013 р.

Фастівські УНПівці переходять до "Свободи"


Днями відбулись збори активу фастівського осередку Української Народної Партії, на яких я також побував. Якщо Ви не знаєте, то зараз керівництво УНП оголосило про процес з'єднання з Народним Рухом України - іншою частиною колишнього Руху, який колись розколовся..

При обміні думками члени фастівської УНП негативно оцінили нинішні і колишні інціативи керівництва партії, яке себе повністю дискредитувало. Чого тільки варта участь партії у останній виборчій кампанії в якості "підносчиків снарядів" для Ющенка, який фактично грав на боці Януковича, відкусуючи голоси правих виборців від опозиціїї. І до речі не виключено, що це злиття осколків Руху готується знову під Віктора Андрійовича..

Все має свій початок, як і кінець. Тому після обміну думками стосовно ситуації, що склалась, більша частина активу осередку на чолі з Іваном Неживим заявила про свій намір вийти з партії та вступити до фастівського осередку партії "Свобода", як найбільш ідеологічно близької партії. Інші активісти заявляли про своє бажання вступити до інших опозиційних партії: "Удару", "Батьківщини", або ж лишитись позапартійними. Зрештою, кожен прийматиме рішення індивідуально. Партійний осередок поки залишається існувати, але вже значно поріділий..

Отож, зараз ми спостерігаємо процеси природного добору та політичної структуризації в українському партійному середовищі. Слабкі партії, які не витримують випробовування політикою, будуть поступово вмирати, а їхні члени будуть поповнювати інші партійні утворення, які виявляться більш життєздатними. Сподіваюсь, фастівська політика від цього тільки виграє...

Немає коментарів:

Дописати коментар