понеділок, 7 вересня 2015 р.

Форум молодіжних ініціатив у Фастові - анонс

Організатори екофестивалю культури та мистецтва "URBAN Соул" громадська організація  «ЗРОСТАЮЧЕ МАЙБУТНЄ» за підтримки Виконавчого комітету Фастівської міської ради 12 вересня 2015 року ініціювала проведення Форуму молодіжних ініціатив.

Основне завдання даного заходу дати молоді міста можливість презентувати власні проекти задля подальшої їх реалізації в рамках Молодіжної Громадської Ради, а також обмін ідеями та пропозиціями між студентською та шкільною молоддю, організаціями та молодими фахівцями щодо розвитку міста. Запорукою якісного результату ми вбачаємо участь молодих ініціативних людей, що представляють шкільне самоврядування та мають власне бачення перспектив розвитку


Запрошуємо Вас взяти участь у Форумі, що відбудеться 12 вересня 2015 року з 16:00 до 19:00 за адресою: м. Фастів, пл. Перемоги, 1, в приміщенні Міського Палацу Культури (Мала зала).

У Форумі можуть брати участь мешканці міста Фастова та Фастівського району віком від 14 до 35 років, які мають бажання підтримувати діяльність Молодіжної Громадської Ради та розвиток молодіжного руху міста.

Участь безкоштовна. Реєстрація за цим посиланням: http://goo.gl/forms/YJ4Mk0Z4iy
Також ми надаємо можливість презентувати власний проект усім бажаючим. Для цього необхідно надіслати презентацію в зручному для вас форматі, бажано не більше 10 слайдів на нашу електронну пошту molodfastiv@gmail.com, або зателефонувати організаторам:
Марія Шепетун - 050 741 23 33
Артем Демиденко - 063 99 25 999 

Немає коментарів:

Дописати коментар