пʼятницю, 3 липня 2015 р.

У Фастові впроваджують електронну систему управління



Відповідно до угоди про спільну діяльність між міською радою Фастова, Асоціацією міст України та групою компаній «Інтелект-Сервіс» з 22 квітня 2015 року розпочато реалізацію проекту по автоматизації управління фінансово-господарською діяльністю міста Фастів.

Реалізація проекту включає в себе три етапи:

Перший – впровадження в бюджетних установах та комунальних підприємствах міста єдиної системи фінансово-господарського обліку;



Другий – розробка та впровадження «Кабінету міського голови» та «Кабінету мешканця»:



Третій – підключення до Єдиної автоматизованої системи управління Фастова користувачів з можливістю використання цифрового підпису при отриманні адміністративних послуг та проведення розрахунків за комунальні послуги:



Також сторонами угоди були визначені терміни впровадження проекту. Перший етап заплановано завершити до кінця липня 2015 року та забезпечити здачу звітності в контролюючі органи за допомогою програмного комплексу «ІС-ПРО». Реалізацію другого та третього етапів заплановано завершити до початку вересня 2015 року.

Слід сказати, що для пересічних фастівчан ця послуга буде безкоштовною, підприємства ж і організації будуть сплачувати певну суму за обслуговування системою.

Тож сподіваємось, що цей пілотний проект, який започаткований у Фастові, буде реалізовано в повній мірі і вже восени фастівчани зможуть оплачувати послуги та рахунки, викликати майстрів, не відходячи від своїх комп'ютерів, що позбавить їх від бюрократичної тяганини та зайвого витрачання власного часу.

Немає коментарів:

Дописати коментар