пʼятницю, 22 травня 2015 р.

“Школа мерів” оголошує відбір учасників навчальної програми для кандидатів у мери



Як багато з вас мабуть вже знає, восени у Фастові, як і по всій Україні відбудуться місцеві вибори і ми знову обиратимемо мера Фастова. Тож було б дуже добре, якби ті кандидати, які претендуватимуть на посаду міського голови міста, були добре підготовленими до цього відповідального посту і мали дієздатні команди.

Саме для них у Києві стартує навчальний проект під назвою "Школа мерів":

12 червня у Києві у Києво-Могилянській бізнес-школі стартує “Школа мерів”, що триватиме до 23 серпня. Кращі студенти з різних міст, які успішно складуть тести, пройдуть тижневе стажування в муніципалітетах країн Вишеградської четвірки. Школа покликана підготувати кандидатів та їх команди до управління містами, в умовах децентралізації. Учасники Школи підсилюватимуть свої знання та досвід в сфері стратегічного менеджменту, публічного адміністрування та оpen government (відкритий уряд), що допоможе їм розробити Стратегії розвитку своїх міст. Заявки на участь приймаються до 31 травня. Усі деталі про школу ви знайдете у буклеті за посиланням: http://bit.ly/mayorschool

Я знаю, що Фастівський блог читають чимало фастівських політиків, в тому числі і можливі кандидати на посаду мера Фастова, тож закликаю їх прийняти участь у цій навчальній програмі, щоб використати набуті навички у своїй можливій управлінсько-господарській діяльності. Адже всі ми хочемо мати хорошого і ефективного мера, чи не так?

Відео про "Школу мерів" каналу "Еспресо TV":

Немає коментарів:

Дописати коментар