четвер, 23 жовтня 2014 р.

Книга "Фастівщина. Без права на забуття"

Друзі, хочу Вам повідомити, що нещодавно вийшла друком книга Володимира Сухенка про голодомор на Фастівщині "Фастівщина. Без права на забуття".

У книзі наводяться свідчення мешканців сіл Фастівського району - очевидців цієї страшної трагедії нашого народу а також наводяться дані про померлих під час голомору 1932-1933 рр. у кожному селі Фастівського району.

Книга "Фастівщина. Без права на забуття" розрахована на широке коло читачів. Голодомор 1932-1933 років на Фастівщині, як і у всій Україні, не історична минувшина, а це незагоєна рана всенародної Скорботи і Пам'яті у наших серцях. Кожен факт, кожне свідчення людей, які нині живуть на Фастівщині й пережили голодомор, дають право зробити висновок, що це була велика трагедія.

Відлуння голодомору 1932-1933 років ще й досі виявляє свій руйнівний вплив на історичну долю нашого народу. Для ліквідації його наслідків і запобігання на майбутнє рецидивів політики, що спричинила трагедію, необхідно не тільки грунтовно осмислити, а й емоційно пережити цей страхітливий досвід. Цьому сприятиме, на переконання автора, запропонована читачам книга.

Замовити книгу можна за телефоном (095) 569-70-35 або написавши сюди.  Вартість книги - 55 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар