четвер, 15 травня 2014 р.

Фастів - чисте місто (17.05) - анонс



Два етапа акції позаду і нам є чим пишатися: мальовничий каскад озер, що розташовані за військовою частиною, та другий міський пляж – місця родинного відпочинку, відомі вже практично кожному фастівчанину, - наразі стали чистішими і більш впорядкованими. Своєю ж метою вважаємо не тільки благоустрій Фастова, але і підтримання порядку надалі. І допомогти нам в цьому по силах теперішньому юнацтву та молоді.

Шановні мешканці міста, батьки, бабусі й дідусі, багато незабутніх годин спілкування дарували вам прогулянки з малечею затишними алеями міського парку, і тепер прийшов час віддати йому належне. Як здорове насіння, що висаджене в благодатний грунт, дасть в майбутньому налиті, стиглі плоди, так і дитина, що свідомо підніме і викине сміття до урни, надалі буде спроможною навести лад і створити гармонійний навколишній світ. Тільки спільною працею і власним прикладом стане можливим привити нашим дітям жагу до чистоти, любов до свого міста, до своєї Батьківщини.

Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна географічно є центром міста, духовно – його серцем, і воно потребує нашої уваги і догляду, тому 17 травня об 11 годині біля центрального фонтану чекаємо на всіх охочих допомогти. Для проведення акції додатково потрібні газонокосарки, граблі, лопати, бензопили, мотоблок, рукавиці.

Отож… Субота. 17 травня 2014 року. Міський парк культури та відпочинку. Разом зробимо Фастів чистим містом.

Немає коментарів:

Дописати коментар