Коли щойно куплений хліб чи батон виявився занадто м’яким на дотик, слід звернути на це особливу увагу. Навіть, якщо ви раніше постійно купували хліб у цьому магазині. Навіть, якщо продавець вас запевняє, що це він просто дуже свіжий. Цілком вірогідно, що й цей магазин почав замість традиційної продукції Фастівського чи Київського хлібозаводу продавати хліб виробництва „Кулиничів”.
Принесіть його додому та залиште у поліетиленовому пакеті на кілька днів. Він залишається таким же м’яким, начебто його щойно спекли. І через тиждень, і через два він не зміниться. А тепер замисліться над тим, якими можуть бути наслідки для вашого організму...
Чому ж майже всі магазини у Фастові почали продавати цей хліб? Все дуже просто. Власники торгових точок, які хочуть заробляти більше, почали його реалізовувати, бо він дешевший по закупівельній ціні. А до інших, у свій час, прийшли „люди в штатському” і пояснили, чим треба торгувати, щоб у них не виникало зайвих проблем.
Хліб від „Кулиничів” легко можна відрізнити: на нижній частині буханки чітко видно відбиток від пекарської форми у вигляді „ялинки”.
Громадський Актив Фастова попереджає: систематичне вживання ГМО завдає шкоди для Вашого здоров’я!
Громадський актив Фастова
Немає коментарів:
Дописати коментар