четвер, 28 листопада 2013 р.

НЕсправжній хліб, або як бабло перемагає добро


Коли щойно куплений хліб чи батон виявився занадто м’яким на дотик, слід звернути на це особливу увагу. Навіть, якщо ви раніше постійно купували хліб у цьому магазині. Навіть, якщо продавець вас запевняє, що це він просто дуже свіжий. Цілком вірогідно, що й цей магазин почав замість традиційної продукції Фастівського чи Київського хлібозаводу продавати хліб виробництва „Кулиничів”.
 Принесіть його додому та залиште у поліетиленовому пакеті на кілька днів. Він залишається таким же м’яким, начебто його щойно спекли. І через тиждень, і через два він не зміниться. А тепер замисліться над тим, якими можуть бути наслідки для вашого організму... 
Чому ж майже всі магазини у Фастові почали продавати цей хліб? Все дуже просто. Власники торгових точок, які хочуть заробляти більше, почали його реалізовувати, бо він дешевший по закупівельній ціні. А до інших, у свій час, прийшли „люди в штатському” і пояснили, чим треба торгувати, щоб у них не виникало зайвих проблем. 
Хліб від „Кулиничів” легко можна відрізнити: на нижній частині буханки чітко видно відбиток від пекарської форми у вигляді „ялинки”.
  
 Громадський Актив Фастова попереджає: систематичне вживання ГМО завдає шкоди для Вашого здоров’я! 
 Громадський актив Фастова

Немає коментарів:

Дописати коментар