понеділок, 30 вересня 2013 р.

Запрошуємо на відкриття оновленого Дому Святого Мартіна у Фастові!

Орден проповідників та Карітас Спес Україна при підтримці Асоціації благодійних проектів у Центральній та Східній Європі імені Герберта Степіча Чаріті та Асамер Холдінг, Австрія, в рамкам програми «Допомога дітям» провели реконструкцію Дому Святого Мартіна де Поррес у Фастові.


Дім Мартіна де Поррес, надає допомогу потребуючим дітям незалежно від віку і віросповідання. Підтримує самотніх матерів і багатодітні родини. Сприяє ресоціалізації дітей, які з незрозумілих причин опиняються на маргінесі суспільного життя. 

На 200 м2 нового дому організатори збираються розвивати діяльність цілодобової установи з виховання та опіки для більшої кількості дітей.


Установа в своїх діях спирається на християнські цінності, відкритість на іншу людину та розуміння її потреб. Дім Святого Мартіна прагне створювати відчуття спільноти, близькості та атмосфери родинної оселі. Кожна дитина має право на щасливе дитинство!

Невеличке відео про Дім Святого Мартіна у Фастові:


Сайт Дому Святого Мартіна

Отож, 3 жовтня 2013 року, в четвер за адресою: місто Фастів, площа Зигмунда Козара, 1 відбудеться офіційне відкриття оновленого Дому Святого Мартіна! Запрошуємо всіх бажаючих!

 Программа святкування: 
11:00 Свята Літургія у костелі 
12:00 Відкриття 
13:00 Почастунок

Немає коментарів:

Дописати коментар