середу, 22 травня 2013 р.

Танок - це стан душі!


Саме однаковий стан душі і зібрав шістьох молодих людей в потрібний час, в потрібному місці. Вони думали і робили однаково,в одному напрямку. Так, і з'явився (народився) шоу-балет "САТОС". - завдяки "неперевершеній шестірці - Саші Колесника, Альони Грицової, Тані Матейчук, Олега Коломійця, Сергія Хроменка, саме звідси і пішла назва балету "САТОС" - перші букви імен.

Вони гастролювали по Україні, зривали авації та тисячі оплесків, вигравали на фестивалях та конкурсах, співпрацювали з зірками. І вже через кілька років перерви вони приходять до класу аби репетирувати свої номери перед великим ювілейним концертом! І згадують,що так само , як і сьогодні, залишалися до ночі аби "відчеканити" усі рухи. "А інколи і залишалися ночувати, особливо перед концертами Камалії - просто деколи часу мало було для підготовки і доводилося працювати у такому темпі",- згадує Євгенія Ребенок, учаснця шоу-балету "САТОС".




Колектив випустив багато поколінь, дехто з них зв'язав своє життя з хорегографією, мистецтвом. А в "САТОС" приходить нове - підростаюче ,яке незабором теж буде збирати великі зали прихильників. Шоу-балет не перестає дивувати вже 20 років.

Саме 18 травня о 17.00 у великій залі міського палацу культури відбувся великий ювілейний концерт шоу-балету "САТОС", де можна було побачити наймолодших танцюристів балету та найстарших - засновників, які показали справжній майстер-клас! Також на концерт були запрошені вокалісти - Тимур Усманов, Ірина Рашківська, Тетяна Чіпко, Андрій Мацкевич,Оксана Ільченко та зіркова гостя, переможниця проекту Х-фактор - 3 - Аїда Миколайчук.

Від концерту отримали масу задоволення. Хто не прийшов - втратив багато!

Тетяна Чіпко

P. S. Якщо у Вас є якісь цікаві матеріали чи інформація про життя Фастова - надсилайте, Хвастівська махвія їх опублікує. ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар