пʼятницю, 17 травня 2013 р.

Про несподіваний напад на Фастів серед білого дня

Саме таке фото виставили після поїздки до Фастова арсеналівські 
“антифашисти”, що таким чином “відзначили” день народження А.Гітлера
Активних та галасливих супортерів ФК “Динамо” 
(Фастів) можна побачити на кожному матчі клубу

















Такого масового побоїща Фастів давно не бачив. Ті фастівчани, які 20 квітня цього року близько 14-тої години випадково опинилися у центрі міста, стали свідками несподіваної «акції-нападу» на наше місто багаточисельної групи з 5-6 десятків заїжджих молодиків на 2-ярусному наймодернішому чорному автобусі «Мерседес» і розв`язаної ними грандіозної бійки. Добрих стусанів дістало того дня чимало фастівчан, особливо – молодого віку. Всі перехожі довго не могли зрозуміти того, що відбувається і хто кого чи за що б`є.Жодного міліціонера, як завжди, і близько ніде не було. Натомість, згодом у офіційних ЗМІ всюди радісно повідомлялося, як «20 квітня працівники Фастівського міськвідділу головного управління МВС України в Київській області дружно вийшли на суботник» і як все начальство, дільничні і працівники патрульно-постової служби «працювали з настроєм та бажанням». А у цей час по центру міста зухвало роз`їжджав величезний 2-ярусний автобус, зі всіх вікон якого заїжджі нападники весело відпускали жести з пальцями до низу та знімали на камери наслідки свого «розбою».

Як виявилося, вищезгадане побоїще має футбольну прив`язку. У Фастові є футбольний клуб «Динамо» Фастів, який грає в чемпіонаті Київської області (його суперниками там є ще 15 учасників: «Динамо-РВУФК» (Київ), «Арсенал-2» (Б.Церква), «Діназ» (Вишгород), «Хілд-Любомир» (Ставище), Рубін (Пісківка), ФК «Інтеграл» (Синява), «Колос» (Ковалівка), «Чайка» (К.-Святошинський р-н), «Фаворит» (Броварський р-н), «Росичі» (Богуслав), ФК Бровари, ФК Буча, ФК Яготин, ФК Володарка, ФК Путрівка тощо). Цьгорічний сезон через непогоду організатори довго переносили і, нарешті, 13 квітня він відкрився. У Фастові відкриття сезону відбулося 20 квітня грою місцевого «Динамо» і ФК «Володарка», яка завершилася з рахунком 3:3.
Саме з цієї нагоди футбольні фани фастівського клубу, які називають себе «супортерами» (підтримкою) за прототипом «Динамо» київського та інших клубів вищої української футбольної ліги, вирішили провести марш в підтримку своєї команди від танка до стадіону «Машинобудівник» по центральній вулиці міста Соборній (що робилося ними раніше вже неодноразово). У своєму оголошенні в інтернеті вони для своїх прихильників повідомляли «На місці збору бути о 13:30. Піротехніка уся із собою. Не забудьте у кого, що залишилось можливо з символіки (розтяжки тощо), теж із собою. Приходьте самі та кличте друзів, покажемо, на що ми здатні. Одна любов, Одна команда, Одне життя, Одна банда...Сезон буде досить не простим як для Команди так і для Нас...Серед учасників є такі команди, як ФК Бровари, ФК Буча, Арсенал (БЦ), які мають серйозну підтримку...Ми повинні в котрий раз довести всім, що саме МИ кращі!...». Як ми побачили вище, їх почули не тільки у Фастові, а й в інших містах.
Над трибуною супортерів ФК “Динамо” (Фастів) дуже часто можна побачити й димові завіси

Коли на оголошений марш прийшло близько 4-5 десятків фастівських «супортерів» і з дудками та барабанами вони рушили у бік стадіону, то біля перехрестя поблизу аптеки по вул.Соборній,18 їх вже чекав…вищезгаданий 2-ярусний автобус, з якого швидко повискакували приїжджі незнайомці у чорних спортивних куртках з капюшонами та масках. Вони вишикувалися у ряди, перегородили дорогу і всім своїм виглядом почали показувати, що прибули до нашого міста на ...«махач» (так на відповідному сленгу називаються масові бійки), хоча фастівчани довго не могли зрозуміти, хто ж це приїхав до них на «розбірки». А далі було те, про що написано на початку – жахливе видовище для перехожих!

Фастів Інфо

Немає коментарів:

Дописати коментар