пʼятницю, 12 квітня 2013 р.

Християнська газета "Світло з висоти"


Сьогодні я хочу вам розповісти про християнську газету, яка видається спільнотою Обнови в Святому Дусі фастівського костелу. А саме газету "Світло з висоти". Перший номер газети вийшов у листопаді 2010 року і з тих пір газета регулярно виходить раз на кілька місяців.

Призначення газети - нова євангелізація серед людей, які часто лише формально є християнами, а насправді далекі від християнських цінностей. Попри те, що газета видається католицькою спільнотою, вона орієнтована на загальнохристиянські цінності, актуальні для різних людей.

Метою випуску газети є прагнення розповісти людям про Ісуса Христа, про Його життя, діяльність, смерть і воскресіння; про зцілення і чуда, які відбуваються в наш час; про Церкву, її діяльність; про християн і їх життя. На сторінках газети  висвітлюється багато інформації про дію Бога в житті людей, яка записана у свідченнях реальних людей; подаємться багато молитов, щоб допомогти людям навчитися молитися; є сторінка, присвячена стосункам у родині, дитяча сторінка тощо.

Газета друкується за пожертви парафіян і роздається безкоштовно у Фастові, передається до Чорткова, Львова, Києва та Києво-Святошинський району та до Білої Церкви.



Переглянути останній Великодній номер газети:


Немає коментарів:

Дописати коментар