пʼятницю, 15 березня 2013 р.

Фастів - місто хокейне!

Piccy.info - Free Image HostingВсі дорослі фастівчани добре пам'ятають, як колись вирував у Фастові хокей, скільки команд і скількох людей біля кортів на стадіоні та біля ДЮСШ він збирав. Потім, здавалося, що хокей у Фастові помер.

Натомість, виявляється, що - ні. Бо залишилися ще ті колишні фастівські хокеїсти, хто без хокею жити не може. На сторінках нашого видання ми вже розповідали про цих місцевих любителів хокею (в основному віком від 35 до 50 років), які створили власну команду і постійно їздять задля свого задоволення грати на льоду на майданчиках Білої Церкви і Києва.

 Ця команда дедалі прогресує і за 3 останні роки тренувань вона набула відповідного ігрового досвіду. Нинішнього ж року фастівчани наважилися взяти участь вже у офіційних змаганнях на турнірі «Льодовиковий період 2013» за сприяння Київської обласної федерації хокею за участю 6 команд. І відзначимо, що, доволі-таки, успішно. Так, 16 лютого фастівчани грали з командою «Тріумф» з м. Обухова і впевнено її перемогли із рахунком 6:3 (голи забили Сергій Вишняк, Андрій Корецький, Михайло Пилипчук, Олег Макєєв та Петро Тихоненко). Поки що у команди немає назви, проте є капітан - Олексій Банасько, повноцінні ігрові п'ятірки і велике бажання грати.

Фастів Інфо

Немає коментарів:

Дописати коментар