пʼятницю, 15 березня 2013 р.

Фастівських рухівців і надалі рухатиме Воронов


Piccy.info - Free Image Hosting
9 лютого редакцію нашої газети серед інших гостей було запрошено на звітно-виборчу конференцію міської організації НРУ. Її порядок денний складався з 8 питань (огляду сучасного політичного становища, звіту і виборів голови організації, виборів його заступників і членів проводу, обрання делегатів на обласну конференцію партії).

До нашого міста на неї прибув і керівник обласної організації НРУ Роман Сушко, який відзначив добру організаційну роботу Сергія Воронова і рухівців Фастова, розповів про поточні новини з українського парламенту, сучасного суспільно-політичного моменту в Україні.
Piccy.info - Free Image Hosting
Особливу увагу ним було звернуто на плани та підступну працю В.Медведчука - кума російського президента і нинішньої української влади з підготовки на осінь цього року сумнівного референдуму в нашій державі, на занапащення культури та виховання жорстокості і антиморальних якостей нашим сучасним українським телебаченням, дано оцінку по всім відповідним критеріям участі рухівського кандидата Людими Онищук у нещодавніх виборах до Верховної Ради України.

 Сергій Воронов у своїй звітній доповіді розповів про роботу організації, відзначив плідну співпрацю Руху з місцевою організацією ВО «Батьківщина», з Фастівською «Просвітою», церквами УПЦ Київського Патріархату. Коли ж робота йде добре, то й коней на переправі тільки дурні змінюють. Так вирішили і рухівці, заново довіривши С.Воронову й надалі рухати Фастівський Рух. Його заступниками були обрані Ігор Шаповал, Олександр Савченко і Олександр Нагорний.

Фастів Інфо

Немає коментарів:

Дописати коментар