середу, 13 травня 2015 р.

У фастівській Рощі пройшла козацька гра "Джура" - фотозвіт


30 квітня на території парку "Молодіжний" (в простонародді - Роща) відбувалися змагання районного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної козацької гри "Сокіл" ("Джура"), які проводив за участю команд всіх 22 шкіл району фастівський районний відділ освіти. Допомагали йому провести ці змагання міська станція юних науралістів, фастівський курінь Українського козацтва, фастівське Товариство "Просвіта" ім.Т.Шевченка, районна і міська організації Радикальної партії О.Ляшка, фастівська школа народної майстерності, бійці АТО і місцевий військомат.

 Протягом 4-5 годин по всій території Рощі тривали різноманітні конкурси змагань (а їх було 7 з 2-ма підконкурсами), демонструвалися виставки художних виробів і сучасної зброї, яка використовується в зоні АТО, облаштовувалися намети, лунали команди для шикування і пісні.
Всі бажаючі могли вдосталь нафотографуватися з автоматами і РПГ, мінами, гранатами, приміряти бронежилети і сучасні каски - так що вражень у всіх було море. А емоційних галасів при перетягуванні канату, стрільбах з пневматичних гвинтівок і з луків, конкурсів з медико-санітарної підготовки і бойових впорядів, стройової пісні і з історії тощо було більше ніж треба. Були і відповідні інструктажі, виступи з привітаннями. А яким шквалом аплодисментів був зустрінутий виступ учасника оборони Донецького аеропорту - такої підтримки і Порошенко мабуть не має. Якщо хтось ще сумнівається у перемозі наших солдат на Донбасі - та гляньте на наших підростаючих дітей і як вони несамовито кричать "Слава Україні! Героям- слава!".

Поки ж вони успішно змагалися. Переможцями виявилися малоснітинці, всіх учасників команди якої місцеві товариство "Просвіта" з міською і районною організаціями РПЛ нагородили медалями за І-ше місце і дипломами, а козаки - імпровізованим кубком у вигляді порцелянового козака та книжками з історії.



Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар