суботу, 28 лютого 2015 р.

До Фастова прибула фігурка Фатімської Богородиці - фотозвіт+відео+молитва




Відео каналу Фастів TV:

 

Послання Фатімської Богородиці, яка, нагадаю, в 1917 році явилась трьом звичайним дітям-пастушкам Люсії, Жасінті та Франциску у португальському місті Фатіма, дуже актуальне для сучасної України, в якій точиться війна.


 Передане їм послання містило заклик до покаяння за щоденно скоєні гріхи, до молитви на Розарію в тих же намірах і до посвячення світу Її Непорочному Серцю. При кожному черговому відвідуванні Богородиця наполягала на щоденній молитві на Розарію.

 13 жовтня, під час останнього фатімського об'явлення, відбулося чудо — так званий «танець сонця». Свідками цього стали десятки тисяч людей, які спеціально зібралися в Кова-да-Ірія; цей феномен можна було спостерігати за багато кілометрів від епіцентру подій. Пресвята Діва назвала Себе тоді Царицею Розарію, а потім додала: «Необхідно, щоб люди наверталися, щоб вони покаялись у своїх гріхах … Щоб більше не ображали нашого Господа, Якого і так зневажають безмірно».



Діва Марія також сказала 10-річній Луції три так званих «таємниці». Друга з них, оголошена 13 липня, носила характер пророцтва. Богородиця говорила про швидке закінчення I світової війни, передрікла, якщо люди не покаються, то  в Росії виникнуть богоборчі ідеї комунізму, які поширяться на весь світ, а також почнеться ІІ світова війна, що зрештою, пізніше і сталось.
Також Діва Марія просила молитись за навернення Росії, і актуальність цього прохання, як бачимо, досі не втрачено.

Тож молитва на Розарії зараз дуже потрібна для всіх нас, українців, для встановлення миру в нашій країні, тому я опублікую текст цієї сильної молитви тут. Для цієї молитви потрібен Розарій/Вервиця/Чотки:



Молимось Розарій так:

1. Робимо знак хреста і говоримо: « В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь».
2. На хрестику веревиці молимось Апостольский Символ віри: "ВІРУЮ в Бога..."
3. На великому зернятку молимось «Отче наш».
4. На трьох малих зернятках молимось «Радуйся, Маріє...», після «Слава Отцю, і Сину, і Святому Духу, як була на початку і нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.»
5. Далі молимось таким чином:
По черзі розважаємо таємниці з тієї частини, яка відповідає дню тижня.
На кожну десятку зерняток припадає одна таємниця. На великому зернятку молимось один раз «Отче наш...», на кожному з десяти малих зерняток – «Радуйся, Маріє...» після чого додаємо молитву «Слава Отцю...».

 А також додаємо молитву:

О наш Ісусе, прости нам наші гріхи, врятуй від пекельного вогню, приведи всі душі до неба, а особливо ті, які найбільше потребують твого милосердя.

 На закінчення розарієвої молитви читаємо молитву:

Під Твою милість прибігаємо, Богородице Діво, молитвами нашими в скорботах наших не погордуй, а від бід захисти нас, Діво Преславна і Благословенна. О, Володарко наша, Заступнице наша, Посереднице наша, Утішителько наша! З Сином Своїм примири нас, Синові Своєму доручи нас, Синові Своєму віддай нас. Амінь.

Знак святого хреста:

В Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

 Апостольский Символ віри:

Вірую в Бога Отця Вседержителя, Творця неба і землі. І в Ісуса Христа, Сина Його єдиного, Господа нашого, Який був зачатий від Духа Святого, народився від Діви Марії, страждав при Понтії Пилаті, був розп'ятий, помер і був похований, зійшов у пекло, на третій день воскрес із мертвих, вознісся на небеса і сидить праворуч Отця Вседержителя. Звідти прийде судити живих і мертвих. Вірую в Духа Святого, Святу Вселенську Церкву, спілкуваннясвятих, прощення гріхів, воскресіння плоті, життя вічне. Амінь.

 Славослов'я:

 Слава Отцю, і Сину, і Святому Духу, як була на початку і нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Господня молитва:

Отче наш, що єси на небесах. Нехай святиться Ім’я Твоє, нехай прийде царство Твоє, нехай буде воля Твоя – як на небі, так і на землі. Хліб наш насущний дай нам сьогодні. І прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого. Амінь

 Радуйся Марія Радуйся Марія благодаті повна, Господь з Тобою, Благословенна Ти між жінками і благословенний плід лона твого, Ісус. Свята Марія, Мати Божа, молись за нас грішних нині і в годину смерті нашої. Амінь

 ТАЄМНИЦІ РОЗАРІЮ:

Радісна частина (понеділок і субота):

1. Благовіщення
2. Відвідини Дівою Марією святої Єлизавети
3. Різдво Христове
4. Жертвування Ісуса у Храмі
5. Знайдення 12 річного Ісуса

 Частина світла (четвер):

1. Хрещення Ісуса Христа
2. Весілля в Кані Галілейській
3. Проповідування Ісуса
4. Пре ображення Ісуса Христа
5. Встановлення пресвятої Євхаристії.

 Болісна частина (вівторок і п"ятниця):

1. Молитва в Гетсиманському саду
2. Бичування Ісуса
3. Коронування терновою короною
4. Хресна дорога
5. Розп'яття і смерть Ісуса

Славна частина (середа і неділя):

1. Воскресіння Ісуса Христа
2. Вознесіння Ісуса Христа
3. Зіслання Святого Духа
4. Успіння і Внебовзяття Пресвятої Діви Марії
5. Коронування Марії на царицю Неба і Землі


Немає коментарів:

Дописати коментар