понеділок, 5 січня 2015 р.

У Фастові буде "Воля"

ТОВ "Воля-кабель" придбало фастівського провайдера ТОВ "Фірма" Асава-Сервіс " і з 1 лютого 2015 року має намір надавати телекомунікаційні послуги у Фастові під своїм брендом.

"Жителі міста зможуть користуватися як послугою аналогового телебачення" Волі "(вартість базового пакету - 25 грн/міс.), так і послугою інтерактивного телебачення "Воля Smart HD". У 2015 році "Воля" планує запустити у Фастові послугу високошвидкісного доступу в інтернет зі швидкістю до 100 Мбіт/с", - повідомили в компанії.

Підтримка абонентів буде доступна як онлайн, так і через call-центр компанії. Ресурс мережі «Волі» у Фастові становитиме 44 канали, кількість програм - 46.

ДК "Воля" перебуває в управлінні приватної міжнародної інвестиційної компанії SigmaBleyzer і фонду Providence Equity Partners. Крім столиці, де ТОВ "Воля-Кабель", ТОВ "ІВК" та ТОВ "Київські телекомунікаційні мережі", що входять до групи, що є найбільшими провайдерами послуг кабельного телебачення та займають суттєву частку на ринку послуг інтернет-доступу, група також присутня в 20 містах країни, де надає послуги під брендом "Воля".


Немає коментарів:

Дописати коментар