понеділок, 7 квітня 2014 р.

Фастівські діти виступають за мир!

Патріотизм не має віку! Патріотичні почуття дітей дошкільного та шкільного віку засновуються на їх інтересі до найближчого оточення, яке вони бачать щодня, вважають своїм, рідним, нерозривно пов'язаним з ними. Важливе значення для виховання патріотичних почуттів у дошкільників має приклад дорослих.

У зв’язку з непростими подіями у нашій країні, малеча не стоїть осторонь. Сьогодні, вона по-своєму, по-дитячому, долучається до відстоювання рідної держави, пропагує мир та спокій. Особливо вражає ентузіазмом саме фастівська малеча! Потрібно підтримати бойовий дух братиків та батьків?

Сказано-зроблено! Підростаюче покоління будинку № 38 по вул.Червоноармійській влаштувало для дорослих справжній концерт, присвячений бажанню зберегти свою країну та протистояти війні! За лічені хвилини звичайний двір перетворився на концертний майданчик, а два розсувні покривала – на імпровізовану сцену. Ще секунда – і на «сцені» замайорів український стяг!

Варто зауважити, що ініціатива проведення концерту цілком і повністю належала дітям. Дорослі були виключно глядачами. Для них артисти підготували обширну програму: тут і танці, і співи, і вірші. За свої старання юні зірки отримали солодощі та яскраві фото – про це потурбувалася одна з мам – Ірина Колесник. Вражає лиш одне: те, що діти, котрі, можливо, не до кінця усвідомлюють всіх перепитій, котрі кояться в Україні, настільки свідомі, що по-своєму виступають ПРОТИ війни та ЗА мир!




Джерело - Молодий Фастів.

Немає коментарів:

Дописати коментар