пʼятницю, 4 квітня 2014 р.

Автобусні «акції відновлення справедливості»


Фастівчани, які регулярно вранці для доїзду до столиці на роботу користуються маршрутками «Фастів-Київ», 18.03.2014 року були приємно здивовані. Замість звичних 20 гривень за проїзд водії маршрутних автобусів почали з пасажирів брати лише 18 гривень. Люди не могли спочатку у це повірити, але невдовзі становище почало з`ясовуватись.

 Виявилося, що послуги їм надає вже не відомий «транспортний регіональний король Фастова» Олександр Федун, а інші перевізники, тому й дешевшою стала оплата за проїзд. Мало того, члени місцевої «Самооборони» та «Правого сектору», за що їм багато хто з пасажирів дякував того дня, з самого ранку провели т.зв.«акцію відновлення справедливості» і блокували подачу на посадку більшості автобусів Федуна. Натомість до перевезень ними було допущено транспортні засоби підприємців Кучерука В. Н. та Оніщенко О.М., які також мали дозволи на обслуговування маршруту, але декілька років тому були витіснені з нього.

 Всі фастівчани за останні роки «регіонального безпредєлу» звикли до того, що п.Федун нахабно витісняв всіх своїх конкурентів з місцевого ринку автотранспортних перевезень за рахунок своїх покровительських зв`язків з боку колишнього голови Київоблради і місцевої організації Партії регіонів Качного О.С., що тривалий час контролює транспортний бізнес області. Саме тому місцева «Самооборона» та «Правий сектор» нині самотужки почали «наводити порядок» з монополізацією автоперевезень.  

Фастів Інфо

Немає коментарів:

Дописати коментар