четвер, 28 листопада 2013 р.

До столиці за 1 годину

 
 Прискорений приміський електропоїзд починає курсувати з 18.11.2013:
6080 Фастів 7:22 – Київ-Пас. 8:25 (від Фастова до Київ-Вол. без зупинок).
6081 Київ-Пас. 18:26 – Фастів 19:24 (від Київ-Пас. до Фастова без зупинок).

Вартість проїзду – 8 грн, для проїзду дійсні абонементні проїзні квитки. Призначення такої зручної електрички – це не великодушна милість від залізниці, а результат згуртованої дії тисяч фастівчан. Ініціативною групою протягом останніх двох місяців в електричках було зібрано та направлено на адресу Укрзалізниці та Міністерства Інфраструктури більше 500 скарг з конкретними вимогами щодо покращення приміського залізничного сполучення. Дуже допомогла активність фастівчан на сторінці Укрзалізниці у мережі Facebook, які піддавали жорсткій критиці стан приміського сполучення та висловлювали своє невдоволення, коли УЗ погіршувала графіки курсування електричок. В результаті, спільними зусиллями у вересні вдалось відвоювати продовження курсування електрички в 6:57 до ст.Київ-Пас. та додаткову ранкову електричку в 6:16. Прискорену приміську електричку можна вважати другою великою залізничною перемогою, після мітингу „Останній потяг” у травні 2012 року.

А тим часом народний депутат Сольвар ще тільки збирає підписи у своїх червоних палатках... Хоча це мав зробити саме він. Хоча б тому, що займає у Верховній Раді посаду першого заступника голови Комітету з питань транспорту і зв'язку. Нагадаємо, що посаду голови цього комітету обіймає „великий хундаїзатор” Борис Колєсніков.

Продовжуємо разом боротись за виконання Укрзалізницею решти вимог: складання зручного графіка (без обгонів) для електрички в 6:50, призначення додаткової фастівської електрички до Києва (7:26), та з Києва (18:19).  

Громадський актив Фастова

Немає коментарів:

Дописати коментар