пʼятницю, 23 серпня 2013 р.

День Незалежності у Фастові - анонс

24 серпня на свято Незалежності о 16.00 на міському стадіоні «Машинобудівник» відбудеться розгортання найбільшого Державного прапора України! Запрошуються всі бажаючі фастівчани до єднання з Україною під егідою нашого жовто-синього державного символу.

Розгортання прапору, занесеного до книги рекордів України , згідно з масштабними розмірами, відбудеться на самій футбольній арені, й всі охочі зможуть долучитися до цього дійства! Захід організовується з ініціативи фастівської організації ВО "Батьківщина".

Також міською організацією ВО «Свобода» заплановано роздача зі своїх агітаційних наметів перехожим стрічок з кольорами державного прапора і встановлення на площі Соборній повітряного змія з синьо-жовтим прапором і атрибутикою організації.

О 10.00 біля меморіальної таблички В.Чорновола на приміщенні РАПО фастівські рухівці організовують покладання квітів. Після цього відбудеться перехід учасників цього заходу до пам`ятника Т.Шевченку, де Фастівський Рух і Фастівська «Просвіта» здійснять покладання квітів Кобзарю. Після цього відбудеться організований Фастівською «Просвітою» виїзд на захід до Дня Незалежності у с.Дорогинка. Він розпочнеться о 11.30 молебнем за Україну і мітингом біля пам`ятника останньому фастівському отаману-борцю за українську незалежність у 1920-1922 роках Івану Гайовому (Грисюку). О 12.00-13.00 цей захід продовжиться нагородженнями подарунками і концертом у місцевому літньому театрі на р. Шишкарівка, підготовленим Фастівською «Просвітою».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар