пʼятницю, 26 липня 2013 р.

Фастівських правоохоронців знову пікетували та відправляли у відставку - фотозвіт+відео

Минулого понеділка учасники Врадіївської ходи, які перед цим пікетували та штурмували фастівську міліцію, знову влаштували пікет фастівської міліції та прокуратури.

За словами Максима Полякова та Богдана Хмельницького, організаторів пікету, їх запросили фастівчани, які постраждали від свавілля місцевих правоохоронців. Організатори зібраkи близько 100 заяв зі скаргами на органи влади. На мітингу було ініціюване створення Всеукраїнського Громадського Руху «Повстання справедливості».

Десятки людей намагались потрапити до фастівського прокурора з вигуками: "Прокурора у відставку". Фастівського прокурора Станіслава Гущесова звинувачують у бездіяльності та хамському поводженні з людьми. За інформацією місцевих жителів прокурор їздить на автівці Mercedes-Benz класу CLS і є вихідцем з Донецької області.

Так само лунали звинувачення на адресу фастівського судді Віктора Бортка, який купив собі у Фастові будинок явно не по своїй бюджетній зарплатні провінційного судді.

За словами організаторів, десятки людей у Фастові вже готові працювати і підтримують Врадіївський рух у прагненні контролювати правоохоронні органи та забезпечувати інформаційну відкритість. Телефони для довідок: (067) 430 58 45 , (044)2286368.


Джерело № 1  Джерело № 2
Відео події від ГРОМ ТV: Дай Боже хлопцям наполегливості на наснаги підковирнути цю прогнилу систему кругової поруки та корупції!

Немає коментарів:

Дописати коментар