понеділок, 20 травня 2013 р.

"Антифашистський марш" за 3 дні відгулів, або як регіонали на Київщині грались в антифашистів

У середу 15 травня цього року неабияке пожвавлення було в кабінетах міської і районної влади Фастівщини. З Білого Дому лунали дзвінки по всім бюджетним організаціям і установам, аби їх керівники яким завгодно чином забезпечили побільше людей для важливої поїздки у…

Трьом крапкам не дивуйтеся, бо спочатку, навіть, вони не знали куди, а потім в дорозі вже вияснилося, що у м.Українку. Цими набраними людьми були працівники цих установ (шкіл, садочків, лікарні і т.д.), які повинні були у цей час знаходитися на робочих місцях.

Але їх майже в наказовому порядку відправляли до автобусів, які нагнала наша адміністрація для поїздки в Українку (8 автобусів з машинами), пообіцявши ще й відгули на…3 дні.


 Що ж це був за організований виїзд, за який так пеклася наша влада і давали 3 дня відгулів? А був це «антифашистський обласний громадський марш Миру “Пишаємося Великою Перемогою”, який за ініціативи Партії регіонів «на чисельні звернення ветеранських громадських організацій, та ветеранів Великої Вітчизняної війни, представників релігійних громад Київщини до центральних та місцевих органів влади» провела обласна влада на чолі з А.Присяжнюком і О.Качним у згаданому містечку.

Таким чином було зігнано до Українки близько 10 тисяч людей з міст та районів Київщини, представників Партії регіонів, членів ветеранських, афганських, чорнобильських організацій, аби висловити протест щодо «активізації неофашизму в Україні». Участь у цьому заході взяло все представництво обласної та міської влади – від керівника Київської ОДА до міського очільника Українки Павла Козирєва з всіма працівниками місцевої адміністрації, районне начальство – голова РДА Рафальський, голова райради Близнюк тощо.


Була це, звичайно, завуальована репетиція нашої влади до подій 18 травня у Києві і виборів президента у 2015 році, перед якими активно нині розігрується «антифашистська карта», щоб всю опозицію приписати до фашистів, використовуючи партію ВО «Свобода», і лякати фашизмом виборців України. На адресу ВО «Свобода» з боку обласних керівників лунало безліч звинувачень у націонал-екстремізмі, «перекручуванні фактів Великої Вітчизняної війни та подвигу наших ветеранів», у «намаганні нав’язати людям хибні уявлення про нашу історію», у тому, що «увесь цивілізований світ сьогодні з пересторогою дивиться, як «Свобода», відстоюючи свої політичні переконання, йде націонал-соціалістичною стежиною та прикриває свою ідеологію національними інтересами» за словами Анатолія Присяжнюка. У інших виступах під супровід військових пісень присутнім людям також багато говорилося про "небезпеку неофашизму в Україні","повторення німецького фашизму", клеймилося українських націоналістів ‒ послідовників цієї ідеології.

Слід зазначити, що мету влади приїжджі швидко розгадали, бо серед них було чимало й тих виборців, що голосували не за Партію регіонів, а за опозицію, у тому числі за «Свободу». Вони тихенько розповзалися по лавках навколо гарної набережної Дніпра, а потім сходились знову до автобусів...

А ось яскраве обличчя янучарських "антифашистів"

Немає коментарів:

Дописати коментар