пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

Фанатський рух у Фастові


Продовжуючи фастівську футбольну тему...Для тих,хто може не знає: у Фастові є футбольний клуб Динамо Фастів, який грає в чемпіонаті Київської області. У клубу є свої футбольні фани, які розвивають у місті фанатський рух, як я розумію, за прототипом фанатського руху Динамо Київ.

Ось відео з ними для наочності:


До речі, нещодавно з фанами фастівського Динамо трапився прикрий інцидент. Під час фанатського маршу по місту, присвяченого відкриттю нового сезону ігор у Фастові, на колону фастівських фанатів напали приїжджі фанати київського Арсеналу. Внаслідок ефекту несподіваності та переважаючих сил агресорів, їм вдалося відібрати деякі фанатські символи фастівчан. Ось їхні трофеї:

Справа в тому, що фани фастівського Динамо переважно прихильники правих політичних поглядів, як і фани київського Динамо, а фани Арсеналу - прихильники ліворадикального руху "Антифа", через що між ними є ворогування. Хоча тих фанів Арсеналу, яку приїхали до Фастова, важко назвати політично грамотними, скоріше це були просто малолітні хулігани, у яких чесались руки...

 І наостанок пропоную вам календар найближчих ігор чемпіонату Київщини:

Вболівайте за фастівські команди!

Немає коментарів:

Дописати коментар