вівторок, 20 березня 2012 р.

Електрички до Київ-Волинського?

Віднедавна, ті, хто щоденно проїзджає станцію Київ-Волинський, бачать, що там будуються нові платформи. За чутками, що мусуються, до Євро 2012 на Київському вокзалі хочуть розвантажити пасажиропотік і електрички фастівського напрямку пускати тільки до Київ-Волинського. Не знаю, наскільки це правдива інформація, але якщо це так, це буде дуже незручно для фастівчан, які щоденно їздять у Київ на роботу, хіба що крім тих, які працюють в районі Київ-Волинського.

Мабуть більшість фастівчан знає, що в зв'язку з пониженням статусу станції Фастів, повідміняли зупинки більшості поїздів на станції і тепер, якщо ти затримався у Києві після 23.00, тобі буде проблематично добратись додому, бо раніше, навіть, якщо електричок вже не було, можна було сісти на поїзд.

А у випадку із електричками до Київ-Волинського це буде ще гірший варіант для фастівчан. Для того, щоб дістатись місця роботи, я маю доїхати до Київ-Волинського, пересісти на міську електичку, доїхати на ній до вокзалу, сісти на вокзалі на метро, доїхати до роботи. А це додатковий час і гроші. Одним словом - повна ж.... або "Покращення життя вже сьогодні", як каже наш президент.

Я звісно не проти розвантаження пасажиропотоку на вокзалі, так і справді забагато людей і вокзальне метро перевантажене, але тоді зробіть метро на Київ-Волинському і тоді всі питання відпадуть, а не ставте мешканців Київщини, які щодня катаються на роботу, в положення бидла, яке все схаває.

Немає коментарів:

Дописати коментар