четвер, 10 жовтня 2013 р.

Знову проблеми

Наша газета вже повідомляла у кількох попередніх номерах про проблеми і нездорові конфліктні розбірки у стосунках між борівськими автоперевізниками. Від того, що перевізники між собою щось ділять,  пересічні громадяни мають тільки чималий клопіт. Наявність дозволів і ліцензій, водіїв і транспорту, не є тепер, як виявляється, головними чинниками для нормальної роботи.

Про побиття авто, підпал, блокування та інші події «Фастів Інфо» вже повідомлялося раніше. Але нещодавно традиційне і своєчасне маршрутне таксі, що рухається до Києва зі станції «Білки» знову потрапило в незрозумілі бандитські «тьорки» з перешкоджання своїй законній роботі. І знову представники перевізника звернулися до міліції, склали відповідну заяву на протиправні дії і погрози «невідомих», міліціонери щось описали і... знову ніяк не можуть нікого зі зловмисників знайти, хоча в все селище підказує, де шукати. Що цікаво, і районна з селищною владою не спішать шукати зловмисників-шантажистів, не дивлячись на такі відверті заяви, текст яких подається нижче:
До виконкому Борівської селищної ради 
Перевізники маршруту ЕКО  
ЗВЕРНЕННЯ

Як Вам відомо, на нас здійснюється тиск з боку невідомих осіб, ймовірно від сторони перевізника конкурентів. В зв’язку з цим, ми втрачаємо можливість працювати, годувати свої сім’ї, а також приносити нашій державі прибуток.
Викликає подив, що місцева влада ніяк не реагує на втручання цих невідомих осіб у спокій та безпеку мешканців нашого селища, які втрачають можливість своєчасно та безпечно потрапляти на місце роботи.
Звертаємось до Вас з проханням вжити відповідних заходів для забезпечення нормальної роботи та надання відповідних послуг нашого підприємства.

11.09.2013 року 
Підпис
Що тут можна коментувати? Добре видно, що очі заплющуються у правоохоронців якимось дивним чином.

Фастів Інфо

Немає коментарів:

Дописати коментар