четвер, 31 грудня 2015 р.

"Sant Angelo" - європейське кафе у Фастові!



 Як я вже писав, нещодавно у Фастові відкрився християнський Центр Святого Мартіна, а у ньому з'явилось чудове, справжнє європейське кафе "Sant Angelo", яке відразу стало моїм улюбленим, і я переконаний, стане улюбленим кафе для багатьох фастівчан!

Фастівчани тут можуть скуштувати страви української, польської, італійської та інших кухонь: спробувати смачний суп, посмакувати бургерами і піцою, випити кави чи чаю зі смачними десертами.

Родини, які прийшли у кафе з дітьми, щоб їм не було нудно сидіти, можуть залишити їх погратись у спеціальній дитячій ігровій кімнаті.

Ну і сама атмосфера у кафе є затишною: тут можна  погортати книжки та журнали, які стоять тут же, послухати гарну музику, поспілкуватись в душевній компанії та й просто відпочити тілом і душею наодинці з власними думками.

Весь персонал кафе - це парафіяни фастівського костелу Воздвиження Святого Хреста, які пройшли спеціальне навчання і є тепер справжніми професіоналами цієї справи.



Завітайте до кафе "Sant Angelo", переконаний, Ви не пошкодуєте!

Кафе працює з 10.00 до 22.00.

Отримати довідки або зарезервувати столики Ви можете на сторінці кафе у Фейсбуці або за телефоном у адміністратора кафе Вікторії: (063) 348-55-94.

А поки пропоную Вам фотозвіт з кафе "Sant Angelo":

Немає коментарів:

Дописати коментар