середу, 5 серпня 2015 р.

У Фастові відкрили меморіальну дошку Володимиру Шестопалу - фотозвіт

Вчора, 4 серпня, на фасаді 9-ої школи було відкрито пам'ятну дошку на честь нашого земляка Володимира Шестопала, який загинув 5 серпня 2014 року під час проведення антитерористичної операції на блок-посту "Сонцево" під м. Амвросіївка Донецької області...

Володимир, який був 1979 року народження, провчився 9 років у 9-ій школі: з 1986 по 1994 рік, тож вчителі та учні школи вирішили вшанувати пам'ять про нього..

На фронт він пішов добровольцем 20 березня 2014 року, проходив службу старшим майстром ремонтної роти 72-ої окремої механізованої бригади, поки не увірвалось його життя...

14 листопада 2014 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений — нагороджений орденом «За мужність III ступеня» (посмертно).

У нього залишилась дружина Людмила і троє дітей: Михайло, Сашко і Настя...

Вічна пам'ять нашому герою Володимиру.. Сподіваюсь фастівчани гідно вшанують всіх загиблих на цій війні земляків не тільки відкриттям пам'ятних дошок на їх честь, а й перейменуванням вулиць Фастова, на яких вони жили, а найголовніше допомогою родинам загиблих!


Немає коментарів:

Дописати коментар