неділю, 7 вересня 2014 р.

1-й щорічний кубок міста Фастова у перукарському та нігтьовому мистецтві - анонс



Конкурс відбудеться 4 жовтня о 18.00 в приміщенні міського Палацу культури.

 УМОВИ КОНКУРСУ №1

 1. Перший фастівський кубок міста буде присвячений на тему “ Єдина Україна”. Тобто кожен з учасників (салон краси або особисто майстер) готує модель — це повністю закінчений образ: зачіска, макіяж, вбрання, візитівка на 2 хв.

2. Для участі у конкурсі потрібно подати заявку на електронну пошту tanya-chipko@yandex.ru , де вказуєте назву салону/ПІБ майстра, кількість моделей, контактні номери.

3. Заявки приймаються до 24 вересня 2014 року.

4. Участь у конкурсі платна : 200 грн за модель (кількість не обмежена).

 УМОВИ КОНКУРСУ №2 

 1. Кожен з учасників (салон краси або майстер) надсилає фото зі своєю роботою, виконаний nail art у стилі «Єдина Україна”, на пошту tanya-chipko@yandex.ru .Обовязково підписуєте, даєте назву роботі та контакти.

 2. Заявки приймаються до 24 вересня.

 3. Участь у конкурсі платна: 50 грн за 1 роботу (кількість не обмежена).

 4. З 24 вересня до 4 жовтня буде проходити онлайн голосування на фастівському сайті, де мешканці міста зможуть обрати три найкращі роботи.


 УМОВИ КОНКУРСУ №3 

 Конкурс проходитиме у фастівському Будинку культури у великій залі. Тому є можливість до та після конкурсу пропіарити свій салон краси та себе як майстра особисто. А саме:

1. У фойє БК можна буде забронювати столик , на якому матимите змогу розмістити свої роботи, проводити майстер-класи та розміщувати будь -яку інформацію,яка стосується перукарського та нігтьового мистецтва, косметології, спа-процедур, макіяжів та татуажів, нарощування вій та інше.

2.Для бронювання столика необхідно подати заявку на пошту tanya-chipko@yandex.ru

3.Бронювання платне : 100 грн за столик.

 НАГОРОДИ: 

 За підсумками конкурсу будуть визначені переможці, які отримують дипломи та подарунки.Визначатимуть переможців у конкурсі №1 - жюрі, а у конкурсі №2 - усі мешканці міста. Кожен з учасників кубку отримає сертифікат про те, що вони брали участь у благодійній акції, цей сертифікат буде гарно пасувати до вашого робочого місця!

 Усі зібрані кошти підуть на потреби АТО! Якщо ви хочете допомогти нашим героям і ще не знаєте як? Тоді саме для вас наш конкурс, адже краса врятує світ! Біля кожного входу, стоятимуть волонтери та збиратимуть кошти. Гроші, які подаватимуться на заявку та гроші за вхід, також будуть іти на потреби АТО!

 Ми будемо молитися,аби до часу проведення кубку міста, війна в Україні закінчилась і тому наші гроші ми перехували б на лікування поранених героїв!

 Дівчата, красуні ви наші, не будьте байдужими!

Немає коментарів:

Дописати коментар