середу, 13 серпня 2014 р.

Фастівська "Батьківщина" провела громадські слухання

12 серпня у Фастові в приміщенні Молодіжного центру пройшли громадські слухання, організовані фастівським осередком партії "Батьківщина". На зустрічі був присутній голова обласного осередку партії Володимир Бондарєв.

На слуханнях піднімалось питання участі партії у майбутніх позачергових виборах до Верховної Ради, наголошувалось на необхідності змін у виборче законодавство, інакше майбутні вибори втрачають свій сенс..

 Наголошувалось також на необхідності проведення так званого Реанімаційного проекту реформ, найголовнішим пунктом у якому являється ратифікація угоди з Європейським Союзом. Окрім цього пакет передбачає голосування за низку законопроектів, що стосуються дерегуляції підприємництва, податкової, антикорупційної, адміністративної, судової та освітньої реформ, реформи органів правопорядку та місцевого самоврядування, захисту прав людини, євроінгетрації, децентралізації та, звичайно ж, економічної реформи.

 На зустрічі піднімалось також питання адресної допомоги військовим 72-ї бригади, які воюють в зоні АТО, якими опікується обласний осередок партії..

 



За матеріалами Фастів ТВ.

Немає коментарів:

Дописати коментар