понеділок, 18 серпня 2014 р.

Червономотовилівський піп агітує проти України

Відразу хочу сказати, що автор цих рядків з великою повагою і пієтетом ставиться до інституту Церкви, не залежно від конфесії, до віри і до по справжньому віруючих людей. На таких людях тримається цей світ.

 Але на жаль, в церковному середовищі трапляються випадки, коли під маскою побожності ховаються "вовки в овечих шкурах", які використовують своє положення для брудної пропаганди і агітації. І що найжахливіше, пропаганди проти свого ж народу і тієї землі, на якій живуть.

 На спільних міжконфесійних молитвах за Україну їх не побачиш, бо бачте небогоугодне це діло з всякими "розкольниками" і "сектантами" молитись... Наших хлопців, загиблих в АТО, вони відспівувати не хочуть, бо бачте вони воюють проти матушкі Рассєї, а значить "карателі".

 "Великая Россия" і Русскій міръ - ось їхній головний "бог", який замінює їм Христа.

 Один із таких попів, якого звати Володимир Навозенко, (словом "священник" в мене язик не повертається його назвати) православної Церкви Московського Патріархату, живе у Червоній Мотовилівці на Фастівщині. Вже тривалий час, реєструючись на різноманітних інтернет-ресурсах, веде там свою провокативну роботу, збурює людей провокативними заявами, «вчить» свою паству ненавидіти Україну і звісно співає осанни Русскому міру.

 Автор цих рядків особисто стикався з ним на одному із інтернет-форумів, і у мене ледве вистачило витримки, щоб не повестись на його провокативні заяви.

 Ось які статті він розміщує на своєму сайті, який він вже, до речі, видалив, мабуть від гріха подалі:
 



А ось що він постить в соціальних мережах:

 

 А ось які "цікаві" в нього друзі у Фейсбуці:
 

І наостанок прапорці з його машини:
 

Люди довго це терпіли, але коли почали гинути наші хлопці на війні, у людей урвався терпець і група активістів завітала до нього в гості на серйозну розмову:

 

Я думаю, новообраний митрополит Онуфрій Української православної церкви Московського патріархату теж повинен дізнатись про діяльність свого активіста "Русcкого міра"...

Дякую за зібрану інформацію та відео сайту borova.org

Немає коментарів:

Дописати коментар