четвер, 27 березня 2014 р.

Фастів - чисте місто - анонс



В найближчу суботу 29 березня об 11 годині у Фастові пройде екологічна ініціатива під назвою "Фастів - чисте місто". Цитую слова організаторів акції:

"Весна уже у Фастові! Все навколо розквітає, природа зачаровує нас різноманіттям барв та ароматів. Але є момент, якій нас розчаровує - байдужість людей, які засмічують навколишнє середовище. Ми завжди звинувачували уряд і органи влади у наших негараздах, мабуть, сьогодні настав час, коли ми повинні взяти відповідальність за своє місто.

І тому, всіх небайдужих, кому набридло жити в засміченому місті, запрошуємо взяти участь у прибиранні територіі. За військовою частиною є чотири ставки. Це казкове місце, де приємно відпочивати та рибалити. Місцеві жителі своїми силами намагаються підтримувати його у належному стані, але цього не достатньо.

Отож 29 березня о 11:00 збір за адресою: пров. Дачний (біля старої бані). З собою взяти граблі, лопати, сокиру, робочі рукавиці, садові ножиці та мішки для сміття. Сподіваємося, що ця акція не буде останньою та матиме продовження в інших куточках нашого міста. Чекаємо на Ваші запитання та пропозиціі."

Ідея: Євро Бульбашка

Організатори: Євро Бульбашка, Green Fastiv

Друзі, долучайтесь!

Немає коментарів:

Дописати коментар