четвер, 10 жовтня 2013 р.

ХРАМУ БУТИ!



Хто нині проїжджатиме через село В.Мотовилівку, то відразу помітить будівництво на сільській горі. Тут розпочато роботи з відбудови місцевого храму Різдва Пресвятої Богородиці, що був зруйнований радянською владою у 1962 році. Символічно, що місце під побудову нового храму вибране історичне. Навіть проект нової споруди є певною спробою реконструкції старої церкви, яка в селі існувала, як мінімум з ХVІІІ століття. Добре, що нині знайшлися священнослужителі і ентузіасти-миряни, які вирішили відновити храм та розпочали активні відновлювальні будівельні роботи.

Великомотовилівська громада просить всіх фастівчан, хто може і бажає їй допомогти, звертатися за телефоном: 063 834-27-74. 


Зростає храм й на Журавлівці у Фастові. Фастівчани вже можуть побачити дах на Журавлівському храмі Св. влмч. Варвари УПЦ Київського Патріархату, який зводиться силами місцевої парафії поблизу нещодавно збудованої добротної каплички. Саме в останній відбуваються зараз богослужіння, але й до переходу в основний храм вже недалекий час.



Фастів Інфо

Немає коментарів:

Дописати коментар