суботу, 26 жовтня 2013 р.

Ірина Фаріон у Фастові - фотозвіт+відео

В п'ятницю до Фастова в рамках презентації своєї книжки завітала мовознавець, полум'яна націоналістка, народний депутат від ВО "Свобода". І хоча приводом була презентація книжок, пані Ірина говорила багато говорила не тільки про літературу і мову, а і про політику, націоналізм, свою партію і т. д.

І треба сказати вона справді запалила фастівську громаду своєю полум'яною промовою, стиль та риторика якої  були агресивно-наступальними та експансивними... На зустрічі були присутні не тільки представники фастівської "Свободи", а і представники інших опозиційних партій, які з цікавістю слухали виступ пані Ірини..




Фрагмент виступу Ірини Фаріон у Фастові:


Пані Ірина на зустрічі з фастівчанами говорила багато слушних речей, з якими я цілком згоден, але одна річ мене на жаль засмутила...

Коли я поставив їй питання стосовно висунення єдиного опозиійного кандидата опозиційними силами уже в першому турі на президентських виборах 2015 року, вона негативно поставилась до цієї ідеї. Мовляв ми зараз популярна опозиційна сила, набираємо обертів, працюємо по всій Україною, чому ми маємо поступатись своїми партійними інтересами невідомо кому..

На жаль, як я бачу, партійний егоїзм бере гору над здоровим глуздом. При нинішніх політичних розкладах опозиційні лідери Кличко, Яценюк і Тягнибок, при їх самостійній участі у виборчій президентській кампанії почнуть взаємопоборювати один одного, що буде тільки на руку ви знаєте кому.. Виходить досвід 2010 року нинішніх опозиціонерів так нічому і не навчив і вони знову наступають на одні і ті ж самі граблі..Маю надію, що вони все таки схаменуться, принаймні життя їх примусить...

Немає коментарів:

Дописати коментар